fbpx

Sådan sælger du dit tøj

Lad mig hjælpe dig

Her har jeg samlet alle de informationer, du har brug for, inden du går i gang med at sælge dit tøj igennem Secondhandxxl.com.
Skulle du alligevel have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Tøjet kan afhentes

Du kan vælge at sende dit tøj til Secondhandxxl.com, men du kan også vælge at bruge Secondhandxxls afhentningsservice. Der kan afhentes tøj på Sjælland, der skal være over 20 styk tøj. Du sender blot en mail for aftale. DER ER VENTELISTE TIL AFHENTNING OG MODTAGELSE AF TØJ. SEND EN MAIL, HVIS DU ØNSKER AT KOMME PÅ LISTEN.

Tøjet prissættes

Det er secondhandxxl.com, der vurderer og prissætter dit tøj, du kan derfor opleve, at noget tøj prissættes højere, end du forventede, mens andet prissættes lavere. Hvis dit tøj prissættes lavere end din forventning, er det vigtigt, at du stoler på, at Secondhandxxl.com har ramt den rigtige pris. Hvert eneste stykke tøj bliver nøje gennemgået, så det sikres, at kvalitet og pris matcher hinanden til glæde for alle.

Tøjet vurderes

Dit brugte tøj vil blive beskrevet på Secondhandxxl.coms hjemmeside, hvor det vil fremstå pænt på gode billeder. Mål som: Brystmål, benlængde, livvidde osv vil blive beskrevet, så det er nemt for køber at vurdere, om tøjet passer. Der modtages ikke: Undertøj og sko.

SÅDAN VIRKER DET

Secondhandxxl.com tilbyder videresalg af dit plus størrelse tøj.

Det er nemt og enkelt for dig at tjene penge på dit tøj igennem Secondhandxxl.com.

Dit brugte tøj, som skal være i størrelse 46 og opefter, vil blive beskrevet på Secondhandxxl.coms hjemmeside, hvor det vil fremstå pænt på gode billeder. Mål som: Brystmål, benlængde, livvidde osv. vil blive beskrevet, så det er nemt for køber at vurdere, om tøjet passer.

Der modtages ikke:

Undertøj , badetøj og fodtøj

Hvad koster det?

Secondhandxxl.com tager kommission salær på 50 % og for det får du: registrering, opbevaring og
fotografering, redigering samt distribuering af tøjet. Det er secondhandxxl.com, der vurderer og prissætter dit tøj, du kan derfor opleve, at noget tøj prissættes højere, end du forventede, mens andet prissættes lavere. Hvis dit tøj prissættes lavere end din forventning, er det vigtigt, at du stoler på, at Secondhandxxl.com har ramt den rigtige pris. Efter modtagelse bliver hvert eneste stykke tøj bliver nøje gennemgået, så det sikres, at kvalitet og pris matcher hinanden til glæde for alle.

Krav til tøjet som skal sælges hos secondhandxxl.com:

Når Secondhandxxl modtager tøjet, SKAL være i størrelse 46 og opefter og alt tøjet være vasket, og tøjet bliver gennemgået nøje. Secondhandxxl opretter kun tøj, som ikke har synlige huller, pletter og er meget slidt, eller mangler knapper/perler, ødelagte lynlåse m.m.

Hvis Secondhandxxl.com mener at noget af tøjet, ikke levet op til kravende, vil det danne en mail, du vil her få muligheden for, at få billeder af tøjet, så du ved hvilket stykke tøj det drejer sig om.

Du har 2 muligheder: At tøjet bliver doneret til genanvendelse, eller du kan få det retur, på egen regning.

Secondhandxxl.com beholder tøjet i op til 12 mdr.

Derefter du har 3 muligheder:

  1. At tøjet bliver doneret til genanvendelse
  2. Du kan få det retur, på egen regning
  3. Du kan tilkøbe 3 mdr. for 150 kr. eller 6 mdr. for 250 kr.

Du får en udbetaling for det tøj som er solgt, 2 gange om året – December og Juni mdr.

Hvad andre sælger siger
Godt at du synes tøjet er lækkert og salgbart... Jeg må indrømme at jeg løbende køber temmelig meget tøj, så det er skønt at du tager dig af at sælge det videre... Mange hilsner og rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine. Fra Ann
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.